Brännskadad.

Jag har bränt mig. I ansiktet. I ett solarium. Aj.

Brukar bränna mig men såhär illa har det aldrig vart, det här måste räknas som en brännskada! S bara skrattar, trodde maten skulle trilla ur munnen på honom när han mitt under middagen brister ut i ett asgarv.
Inte okey och inte kul, nu säger jag godnatt, godnatt!

Finally!

Som jag väntat på att få ha denna i mina ägor och idag slog jag till, bokrea och allt. Nu gäller det bara att spurta igenom resten av ettan som jag börjat läsa igen för att minnas lite bättre.



När kommer tredje boken, någon som vet?

Måndagar, vad är det för fel på dom?

Hur ofta har man en bra måndag?
Idag har jag en gigantisk tvätthög att brottas med. Aldrig sen jag flyttade hemifrån har den vart såhär stor, iofs så är vi ju två och skita ner våra kläder nu men det är inte roligt för det. Eftersom jag inte jobbar idag så passar jag på att tvätta medans sambon jobbar så vi får kvällen fri att göra något roligare än att vika kalsonger.

Ska försöka mig på lite solterapi idag också, börjar bli olidligt.


I got a fever ragin' in my heart.

Om det är någon där ute som sitter och funderar på hur länge jag och min man har vart tillsammans så kan jag berätta att det igår va 7 månader sen vi vart oskiljbara


Så nu vet ni det.

Fredags.

Jag jobbar härmed för företaget Caliptus, en fullservicebyrå.
Jättekul att få komma ut lite igen, har iofs bara jobbat i fredags men det här kommer bli great. Tyvärr så är det få timmar så jag måste fortfarande hitta ett till jobb att fylla ut med men jag börjar bli van med fler jobb samtidigt nu ;)

Men vilket flyt jag hade i fredags då (eller?) när jag först vart väckt av jobbet, hade 30 minuter på mig att läsa igenom mitt uppdrag, klä på mig, fixa mig och gå till bussen som skulle ta mig till tågstation. Väl där köper jag biljett, sminkar mig och upptäcker att tåget är inställt!! Mamma får komma med sin bil som jag får ta till Norrköping där mitt uppdrag va, körde lite fel och trillade till sist in i sista minuten. Nervös som aldrig förr.

Helt nytt jobb, nya uppgifter, nytt folk...men... det gick fint som snus och jag är helnöjd med mig själv :)

Snabb update.

Fick jobb i torsdags, jobbade första dagen i fredags!
Mer om det imorgon. Nu, melodifestivalen m sambo och syster. Länge leva ostkrokar!

Den onda vågen.

Har inte skrivit nått hur det går med vågen men första veckan gick jag ner 1 kilo sen blev jag sjuk, låg till sängs hela dagarna och åt bara det jag hittade i skafferiet som man slapp laga till så det blev mycket chips choklad och andra dåligheter. Eftersom vi båda två låg däckade så kunde ingen handla hem saker heller. S va sjukare och fick inte behålla nått så han gick ner 4 kilo medan jag gick upp 2 (!!) buhuu :( Så nu ligger jag alltså på 72 kilo, ett mer än när jag började men va ute och rörde på mig igår för första gången på över en vecka så nu ligger jag på rät spår igen, bara och ta nya tag och inte sunka ihop.

När hunden åkt hem kan jag även börja träna hemma igen för nu när jag försöker så tror han bara att jag leker med honom och springer runt fötternapå mig så jag snubblar över honom och låser jag ut honom från vardagsrummet så sitter han och ylar så det hörs till parkeringen. Vem kan slappna av och träna då? samt att det inte är så roligt med klagomål från grannarna.

Har inte ätit godsaker sen i söndags, rekord för mig! hepp hepp..

Tidigt en torsdagsmorgon.

Vad gör jag uppe? Jo, jag har vart ute med räddaste lilla hunden och skrapat rutorna till sambon.
Min man har en tendens att sova på took förlänge trots att klockan börjar ringa kvart i 6 och sen vrålar hårdrocklåtar var tredje minut så trillar han inte ur sängen fören tio i 7, iaf så jag tänkte att jag skulle se till så att han inte blir sååå sen. Nu säger dock mina ögon att jag bör gå och lägga mig ett par timmar igen för att orka dagen så det är bara att lyda. God sovmorgon! (:

Lite annorlunda.

Vad jag tycker om
Jag tycker om motsatsen till att vara ensam, vill vara omgiven av människor jag håller av, ständigt. Bland nytt folk blir jag bara blyg och tillbakadragen. Jag tycker om hur solen värmer mina kinder när jag sitter vid köksbordet trots att det bara är februari. Jag tycker om att göra massa saker, gärna samtidigt, rastlösheten måste utplånas. Jag tycker om det faktum att jag har en sambo som jag delar mitt liv med. Jag tycker om vin på torsdagar. Jag tycker om O'boy i tunna glas. Jag tycker om sovmorgon. Jag tycker om känslan när man precis tränat idiotmicket! osv osv..

När mitt hår är som finast
När det är nyduschat, genomkammat men tillruffsat så där så det bara ångar sommar om det, som efter ett svalkande dopp i sjön. Mitt hår är aldrig fint i torrt tillstånd.

Hur gammal jag är
21 år, nästa födelsedag firar jag i Juni. Då blir jag 22, logiskt va?
För gammal för att livet ska vara lätt men för ung för att veta vem televinken va.

Vad jag vill bli
Trygg i mig själv, förskolelärare, mamma åt flera, smal och gift.

Vart jag bor i världen
Nyköping, Jag är för ny här för att kunna skriva att här känner alla, alla som man gör i alla städer mer eller mindre för alla känner inte mig. En mysig liten stad som man säkert skulle uppskatta lite mer om man ca circus 60 år.

Vad som gör mig svag i knäna
Att pussas med hjärter S för det är det enda som bokstavligen får mina ben att vilja vika sig. Varje gång.

Vem som sjunger rakt in i mitt hjärta

Ingen speciell faktiskt, har ingen favoritartist/band. Finns inte många som jag tycker levererar gång på gång.
En låt som betyder mycket är dock Tommy Nilsson - Öppna din dörr.

Dofter som gör mig vimmelkantig

Så som det doftar när det precis regnat en ljummen sommardag, Stefans alla dofter, doften av nybakade scones och en kopp söders höjder.

Om jag va ett djur
Skulle jag vilja vara en hund. Tänk så mycket kärlek dom får, maten serverad och håret tvättat. lyx!

Min sista måltid i livet.
Oj oj oj... Förrätt - Skagentoast, Varmrätt - kyckligwok m grön curry och nudlar, Efterrätt - Choklad m saltlakrits och havssalt. Det är det godaste jag vet just nu, fick jag frågan imorgon skulle den garanterat se annorlunda ut.













Om jag vore lite mer överens med min plånbok...



Ibland får jag dille på saker och bara måste ha dom, som nu. Jag vill innerligt ha en highlighter från MUS, en i en nyans som jag kan ha dom dagarna jag inte har så mycket smink (blekfis) men iaf vill se lite fräsch ut. Förhoppningsvis finns denna i mina ägor nästa vecka! 155 kr på Make Up Store.

Snåljåp.

Har blivit snålt med inlägg under min lilla sjukdomsperiod, datan har haft låg priotering.
Idag ska jag göra något läskigt. Jag ska ringa och boka tid för en operation, visdomstanden ska bort. Jag har inte kunnat äta ordentligt på över en vecka och kan inte bita ihop. Den gör så ont att jag fått äta starka värktabletter som gör mig lite lagom hög och tröttast.

Jag är så galet rastlös. Hit me med förslag på saker att göra!

Inte bara jag.

Ibland tror jag att min grabb är lat.
Vi har två massiva iläggsskivor i trä uppe i lägenheten som inte gör annat är står ivägen.

S - Men det kan ju vara bra att ha en skiva i lägenheten..
L - Varför?
S - För det behövs när vi fyller år.
L - Men vi fyller i Juni, är det verkligen såå jobbigt att gå ner i källaren och hämta dom då?
S - ... nä..

Brickbord.

Vill ha dessa!!
Understa från Indiska, 399 kr.
Översta från Rusta, 149 kr. (ord. 299 kr)




Grabbarna och jag myser framför tvn. Magsj...

foto0844 (MMS)

Grabbarna och jag myser framför tvn. Magsjuka har härjat här i natt. Hela dagen har jag spenderat i sängen kollandes på OTH med undantag för Rockys och mina kisspauser och kokat pasta. Sambon vaknade till liv strax efter 4 och har sen dess inte lämnat soffan där han sovit i natt. Onsdagar är underbara tvkvällar.


Inte kry.

känner mig inge bra, kan inte sätta fingret på det men jag är fyskiskt dålig idag.
Kryper till kojs och hoppas på en bättre dag imorgon, invägning väntar hepp hepp!

Nyhet från Arla, 3 av 5.



Igår fick jag hem ett prov på en ny produkt från Arla nämligen en yoggi squeeze. Personligen tyckte jag att den va alldeles för tjock i konsistensen för att ätas på det viset men det va len och smakrik. Perfekt för skolutflykterna, stressiga mornar och ett mellanmål som inte kräver bestik. :)


Fail.

Idag va min invägning men jag glömde bort och tryckte i mig en gigantisk frukost innan jag kom på det så det får bli imorgon. Jag va jättehängig igår, somnade på soffan efter maten och va en tråkig dejt. Idag mår jag fortfarande sisådär.. Känner mig tom och skakig.. peppar peppar att det inte är magsjuka på gång, har aldrig haft det förut.

Pizza, choklad, puppylove, tända ljus. Lil...

foto0841 (MMS)

Pizza, choklad, puppylove, tända ljus. Lilla familjen har haft en lugn och skön alla hjärtans dag. Nu är det dags för sista promenaden innan sängen. Godnatt.


Kort tidsfördiv.

För 5 år sedan:
16 år.
Börjat gymnasiet i bästa klassen.
Hade filmkvällar med gänget varje helg.
Åt ofta på Phoenix.
Bodde i Eskilstuna

För tre år sedan:
18 år.
Krogen hela sommaren.
Första sommarjobbet på Hemköp.
Tatuerade mig.

För ett år sedan:
20 år.
Jobbade på Godisbron.
Flyttat till Nyköping.
Hade världens tråkigaste vardag.


För tre månader sedan:
21 år.
Kär, kär, kär.

Igår:
21 år.
Kollade på 4 filmer.
Hade syskonen över på middag.
Gosade med Rocky.
Skruvade upp hyllor.


Imorgon:
21 år.
Har ingen planering för tisdagen än.


Om ett år:
22 år.
Fått ordning i lägenheten, kanske flyttat?
Pluggar eller jobbar.
Bara jag och hjärter S.
Vart utomlands, om så bara en weekend till London.

38 lovepoints.


I min lilla vrå.

Köket börjar ta sig fint men det är inte färdigt än på ett tag. Igår satte jag upp, med hjälp av Pappsen, 3 st tavellister till allt mitt te. Det är hög mysfaktor kring det runda bordet om kvällarna nu. Nöjd tjej.


Linda vs. Fuglesang



Såhär ser Fuglesang ut när han ska ta en promenad på månen.



Såhär ser Linda ut när hos ska gå sista kvällspromenaden med Rocky.

Ganska lika va? :)

Dag 16 - Min första kyss.

Minns den inte.
Minns inte med vem, vart, hur, när, varför, om den va bra eller dålig, hur gammal jag va, helt totalt blankt. tråkigt!

Vilken dag är din dolmiodag?



Här är söndagen väldigt slapp. Vi har kollat på 4 filmer, skruvat upp ett par hyllor och satt upp nya lampan och nu kurrar magarna. Söndagen är våran Dolmiodag :)

God morgon världen, vilken underbar dag! V...

foto0837 (MMS)

God morgon världen, vilken underbar dag! Vi är ute på dagens 3 promenad och snö är väldans kuligt :)


Våran nya kompis Rocky. Han ska bo hos oss...

foto0831 (MMS)

Våran nya kompis Rocky. Han ska bo hos oss ett tag :)


Its nice to take a moment and juuust relax...

foto0824 (MMS)

Its nice to take a moment and juuust relax. Upptäckte nyss att ingen av mina badankor kan simma!?


Dag 15 - Mina drömmar.

Har inga jättestora drömmar direkt.

Jag vill åka till Thailand.
Tågluffa i europa.
Bli mamma.
Vill ha ett jobb där jag stortrivs.
Jag är ganska jättemycket mellanmjölk, jag drömmer om svenssonlivet.
En fotbollsmorsa, en lycklig sådan men en bil stor nog för halva laget.
Jag vill ha ett hem där jag och alla som passerar tröskeln känner sig hemma.
Jag vill gifta mig, bära samma efternamn som honom.

Jag vill ha lycka och harmoni i mitt liv, det är min största dröm och det finns miljarder vägar dit, vilken jag tar spelar inte så stor roll bara jag kommer fram en dag.

Strax dyker pappa och lillasyster upp. Kan...

foto0823 (MMS)

Strax dyker pappa och lillasyster upp. Kanske skulle man vara hurtig och slänga ihop en kladdkaka? Japp så får det bli :)


Detta inlägg behöver ingen rubrik.

Först trillade jag över detta youtube klipp, jättecharmig! Sen sökte jag upp orginallåten på spotify och vart minst lika förälskad. Jag blir inte förvånad om ni blir lika lycklig av dem som jag.

Johan Denver - Leaving on a jet plane.



Fyndat i mammas källare. Fin hu?

Dag 14 - Vad hade jag på mig idag.

Hade nästan glömt bort min lilla 30 dagars lista. Idag är det iaf slappt och svart som gäller, slarvig bubbla på huvudet och lite mascara. Nu ska jag ner i källaren och leta reda på en resväska :)


Godnatt.

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor, jag kan inte ens stå när du inte ser på
och färglös som en tår blir jag utan dina andetag.

Jag vann, jag vann, jag vann!!

Tävlade om ett presentkort på minmusli.se hos PT-fia och jag vann!
Så satans glad jag blev nu, det här gjorde min kväll.

Kika förresten in hennes blogg, otroligt motiverande träningsblogg.

Syster lagar mat, korven sprack upp och ru...

foto0800 (MMS)

Syster lagar mat, korven sprack upp och rulla ihop sig haha!


Patetiska människa.

Hur kan man vara så patetisk som jag?
Jag har seprationsångest. Jag har vart ifrån S 1,5 timme och bara tanken på att jag inte ska sova med honom inatt gör mig sloken. Han är ju min bästa vän, min kärlek och vi har sovit ifrån varandra väldigt få nätter sen han och jag blev, vi!
Ska försöka njuta av att vara hemma hos mammsen nu, det händer så sällan. Huvudvärken gör inte saken bättre.

patetiska lilla kräk.

Blanka papper.

Tjihoo, vi fick plankt papper imorse. Fint som snus!

Resten av dagen har jag spenderat slappandes i Elins soffan, kikat Mio min Mio och ätit apelsin. Just nu sitter jag mer elle rmindre och bara väntar på att åka och hämta S på jobbet. Känner mig trött och omotiverad till allt just nu och vart tog våren vägen? Det va inte speciellt roande att behöva borsta fram bilen som var begravd under ton med blötsnö. Nej nu far jag iväg igen, tjing!

Nu ska Saga få visa vad hon går för, hon s...

foto0798 (MMS)

Nu ska Saga få visa vad hon går för, hon ska nämligen besiktas strax :) heja heja!!


Dear S.


we♥it


...


3 fördelar med hemmaträning.

Man slipper det där motiga med att faktiskt ta sig ner till gymmet.
Man kan träna praktiskt taget naken om man vill.
Man får välja musik själv och för mig, som säkert för många andra krävs bra musik för motivation.
Bästa träningslåten just nu måste vara Rihanna - S&M, skuttar t.o.m mellan dom olika rutinerna.


Vecka 1.


Spring 2011.


Jofama by Kenza

Skulle inte säga nej om denna fina skapelse skulle vilja hänga på en galge hos mig men dessvärre ligger priset liite väl högt för mig, 2 195 kr. Den får istället fungera som inspiration när jag ska hitta vårens jacka. Någon som vet vart man får tag på en armygrön jacka?

I en ICA kasse en vanlig tisdag.



Tack Elin för tipset, hur kunde jag missa att vårat egna lilla ICA faktiskt har plocka-själv-müsli, fantastiskt!

Ikväll blir det oxfärsspett, bulgur och tzatziki. Mums!

tjiho!!

foto0796 (MMS)

tjiho!!


Proppmätt.

Underbar start på dagen.



smoothie - apelsin - te, NK's detox.

Vecka 1.



Rockring.

Ikväll prövade jag ett nytt gymgame på "your shape" nämligen rockring. Den va inte att leka med, oj vad jag snörrade på höfterna men minsta lilla man kommer i otakt så tappar man ringen. Man kan även utmana andra på detta och några andra gymgames. Your shape är sjukt kul och bra bästa träningsformen jag prövat faktiskt, att man sen inte behöver ta sig till gymmet är ett stort plus.

Brukar ni också känna som jag, att ni är jättepeppade på att träna men orkar inte ta er till gymmet?

Hade man vart på gymmet hade man tränat gärnet men vägen dit är ingen höjdare, jag har iaf hittat lösningen för min del, your shape till kinect. Man känner sig genomarbetad när man avslutar ett pass med sin PT där :)



Storslaget.

oj oj oj, här skulle man kunna tro att det va söndag idag igen för jag bjöd på potatisgratäng,
kotletter, rödvinsås och lök i ugn. Mums sa magen!

Heja mig!

Det blev både mitt personliga fettförbränningsprogram och konditionsboxning, duktiga jag.
Funderar på att kanske lätta upp min nuvarande vikt, målvikt osv och skriva ner allt under min väg ner men det kännslite läskigt så jag ska tänka överdet tills imorgon. Jag tänker att om jag lägger ut allt här och spelar med öppna kort så kanske jag får lite positiv press på mig själv. Ingen vill ju visa attt man gått upp i vikt så då kanske man strävar lite hårdare för att bara kunna rapportera om minus.

Tål att tänkas på.


Today will be the day.

Har startat dagen med en tråkig enkel smoothie, nu ska jag köra ett träningspass på xbox'et.
Fettförbränning eller Boxning? dagens stora fråga..

Solsidan.

Perfekt avslut på denna helg, Solsidan och vaniljkesella med bär.
Nu ska jag nog strax gå och parkera mig under täcket, sambon spelar iaf bara pangpang spel :) Imrogon är det måndag igen och då kommer ångesten över alla måste tillbaka.. suck.. 5 dagar kvar till helg!



Godnatt fina du!

Söndagen har hittills bjudit på bebismys, ...

foto0791 (MMS)

Söndagen har hittills bjudit på bebismys, pizza och Due date. Oförskämt bra helg...


Har vart ute hos kusinerna. Druckit te och...

foto0778 (MMS)

Har vart ute hos kusinerna. Druckit te och pusslat.


Lördagsmorgon.

För visst räknas kl 12 fortfarande som morgon på helger?
Min kärlek ligger fortfarande och sover vilket är jättetrist, jag är rastlös efter att ha vart vaken sen klockan 9. Har dock ingen aning om vad jag vill hitta på idag men vill inte kasta bort denna lördag. Våfflor står iaf på menyn idag, han har velat haft det hela veckan men det blir inte bra i matdosan så det är sån mat man får äta när man inte ska till jobbet dagen efter. Ungerfär lika tråkigt som det här inlägget är, så tråkigt har jag om inte ännu tråkigare...

Personlig müsliblandning.





(Klicka på bilden för att komma till shoppen )


Här kan man kompinera ihop sin egen favoritmüsli. Som jag letat på stan efter en affär med ett müsliställ där man kan blanda sin egen blandning men här hemma i lilla Nyköping går det inte att finna, sen så hittade jag denna sida. Just nu var mina favoriter slut men så fort det kommit in på lager så ska jag beställa lite frukost. Fantastiskt!

16.22

Har haft 40 minuters kvalitetstid med mina badankor.
Det va en fin start på helgen, ikväll blir det fredagsmys woop woop!

Thursday glory!

foto0777 (MMS)

Thursday glory!


If the stars were mine I'd give them all to you.




We♥it

Tror ni jag kan övertala mitt hjärter S att vi borde ha en sänghimmel och ljusslingor? Jag gissar att det kan bli svårt men jag ska nog försöka övertala honom, hur fint är det inte?

Jag vill också!

Alla börjar plugga känns det som. Jag vill också!
Dessvärre finns inte det jag vill utbilda mig till i stan men jag känner mig verkligen redo nu. Första åren efter studenten va det ett big no no att sätta sig i skolbänken men nu börjar jag sakna det.
2 april ska jag iaf skriva högskoleprovet, en bra start.



Kanske får jag också bli en plugghäst i höst!?


Tressemmé vs. Wella pro series

Wella pro series soppade mattan med Tressemmé som jag använt och vart nöjd med innan men så köpte Mammsen en flaska Wella pro repair shampo till mig. Doften är oslagbart fruktig och fräsch, väldigt passande till våren som vi alla väntar på. Man känner verkligen att håret blir rent, mjukt och glansigt (och doftar underbart). ca 60 kr för 500 ml. Skynda fynda!


Godkänt.



Det där gick ju fint, fick godkänt av sambon och jag ser t.o.m fram emot att äta det imorgon med :)

Vad är det som händer? Jag har dammsugit, ...

foto0775 (MMS)

Vad är det som händer? Jag har dammsugit, dammat, skurat, diskat OCH lagat mat. Undra hur det blir, jag måste glömt bort för en stund att jag inte kan det där med mat. Spännande...


Inte gjord för att städa?

Håller på att storstädar här hemma men det går sådär. Dom har helt utan förvarning stängt av varmvattnet så jag kan varken diska, damma el. skura och när jag började dammsuga upptäckte jag att påsen är överfull och inte fanns det en ny hemma heller.. arrh! Så då finns det egentligen inte så mycket att göra i städväg, synd för jag såg verkligen fram emot att få ordning här hemma efter senaste veckornas stökande.
Vad gör man nu du, medans man väntar på att varmvattnet ska komma tillbaka?

Någon som har förslag på nått kreaktivt jag kan ro mig med?

Jag och min goda vän Felix.

Idag har jag och min goda vän Felix umgåtts väldigt tidigt. Jag kör en tvärtom idag. Borde göra det oftare för frukost är tråkigt, det ska vara varmt och kladdigt.



Hur underbart är det inte förresten att man blir svettig av att sita i vårat kök, det värmer på riktigt ordentligt. I vardagsrummet har jag täcke i soffan. Jag blir t.o.m lycklig av att inte se ett skvatt på dataskärmen.
TAck du som måste ha dansat soldansen hela natten, evigt tacksam, keep up the good work!

Jag har klippt lugg.



Sug på den du!

4

4 TV-program jag ser:
1. Halv 8 hos mig.

2. Desperate housewifes.

3. Våra bästa år.

4. Solsidan.

4 saker jag gjort idag: (igår)
1. Klippt mig.

2. Köpt en sladdlist.

3. Hoppat över lunchen och middagen.

4. Duschat

4 saker jag längtar efter:
1. Ett jobb.

2. Göteborg i vår.

3. Kl 4 när S kommer hem.

4. Helgen.

4 saker på önskelistan:

1. En tv till sovrummet.

2. Hemmabio ljud.

3. Diskmaskin.

4. Vardagsrumsbord.

 


Necklace.



Finns inte så mycket att säga om detta ting.
Det plingar behagligt när jag går, 35 kr också det på Indiska. Ljuvligt!

Buddha ger mig harmoni.

Jag har en förkärlek till Buddha, det är något med honom som ger mig lite ro.
Det ska finnas minst en i varje rum, som ett vakande öga. Idag flyttade det hem yttligare en.
35 kr på Indiska. Sambon och jag är lite oense om vart han ska få vara placerad han varken delar eller förstår min kärlek till denna man.


En elefant balanserade..

Idag lyckades jag få med mig 3 ting från Indiska.
Först ut är den lilla elefanten.
Egentligen ska han hänga i granen men här hemma ska han få hänga på knoppen till lådan på nattduksbordet.
När jag köpte den visste jag inte vart jag skulle ha den men jag föll för den söta. Nu när jag vet så ska jag nog försöka hinna roffa åt mig en till, till andra bordet såklart :)


Snickerslatte och chokladboll i väntan på ...

foto0763 (MMS)

Snickerslatte och chokladboll i väntan på min tur hos frisören. Skönt att bli av m trasslet!






RSS 2.0