Gratisshopping och bebislistor.

Dagen va seg i starten men sen bestämde jag mig för att sätta mig ner och skriva en inköpslista på alla saker som kan tänkas behövas inför bebis nedkomst, blev visst tre listor. Tur vi drar till Ullared i April för lite bebisshopping så vi kan spara några kronor. När det va sagt och gjort så tog jag bilen till Oxelösund för att hämta ut en babybox från apoteksgruppen och sen vidare till EM möbler för att handla upp presentkortet jag fått från wrapp, rundade av med krögarpytt med perfekta ägg framför lite familjen annorlunda och vips så vart det en riktigt bra måndag! :)
 
 

Om Pappan själv får välja!

 
Pappan köpte sin första body i fredags, mamman är nöjd :)

Om dammtussar är änglarnas tofflor så har vi ett helt kollektiv här.

Vart kommer det ifrån? dammtussar överallt. Känns inte som om jag gör nått annat än att släpa runt på våran snabeldrake med trasigt rör med en elsladd som inte går att dra in längre. Det är verkligen på tiden att skaffa ny men vem vill lägga tusenlappar på nått på tråkigt? Nu ska jag dra ett varv i vardagsrummet och svära allt vad jag kan, tjingeling!




Retsticka

Trots att Fröet vart väldigt aktivt i magen dom senaste veckorna, så pass att det både syns och känns utanpå så har Stefan inte lyckats varken se eller känna nått för vet ni vad!?! Det är visst en riktig retsticka som gror i magen. Så fort S står i hallen och sätter på sig skorna så börjar Fröet vakna till liv och när ytterdörren dras igen så börjar festen. Oj vad det sparkar, nästan så det känns lite obehagligt. Samma visa när S somnat, då vaknar Fröet. När vi ligger i soffan om kvällarna så kan det va hur livligt som helst där inne tills S kommer med sin hand eller ens bara tittar åt magens håll. Tråkigt för S som knappt tror mig när jag berättar om magfesterna. Men en vacker dag ska vi lura dig tösapåg, en vacker dag... ;)





RSS 2.0