crazy candyweekend.

Igår kväll när jag skulle svänga förbi ica innan jag åkte ut till småkusinerna för att köpa påskägg så va det kö till lösvikten, helt galet va det va folk överallt. Jag roffa iställev åt mig två marlaco lördagsgodis påsar och lika glad vart dom för det :)

Men har ett till ägg att fixa så idag måste jag nog stå i den där kön, hoppas den inte är lika lång idag!
Har kommit massa påskkärringar hit men jag har fått gömma mig eftersom vi inte hade godis hemma ;)

Nyblekt och fräsch i huvudet. Skönt att bl...

1333634574663_-1 (MMS)

Nyblekt och fräsch i huvudet. Skönt att bli av med utväxten och gula tonerna som blont hår kan få. Håller jag kanske på att bli mörkhårig som päronen? Jag är bortskämd med att vart naturligt blont så länge men ett tag till vill jag stanna på den dumma sidan. Tänk vad musik kan göra för humöret. EVOO för själen. Har inte lyssnat på musik på länge så idag när jag slog på spotify va det extra rolig att mötas av all ny helt awesome musik. Nu ska jag dansa vidare, puss.


Wrapp it in. Har precis vart på EM möbler ...

1333630987806_-1 (MMS)

Wrapp it in. Har precis vart på EM möbler och shoppat upp ett presentkort jag hade på Wrapp. Fick det av Linda på min första praktikdag, tack igen för omtanken :) Hur cool är inte tekniken när man numer kan skicka elektroniska presentkort till varandras mobiler som dom sen scannar i butik. Jag är imponerad! Nu tänkte jag fylla min fina nya skål med något gott (och nyttigt såklart, en annan har ju tappat 3,8 kilo) tända lite ljus med doft av rentvätt och sätta möbeltassar på den färdigmålade tripp-trappen. Nöjd tjej.


Crosstrainer framför Jims värld. Blir inga...

imag0717 (MMS)

Crosstrainer framför Jims värld. Blir inga langa stunder så här i början men bättre än inget.


God kväll där ute! Idag har min långhelg s...

imag0716 (MMS)

God kväll där ute! Idag har min långhelg startat, ska som dom flesta andra inte tillbaka till jobbet fören på tisdag. Ikväll har jag sysslat lite med att måla sista lagret färg på tripp-trapp stolen och kökspallen samt lite decoupage på pallen. Det gick åt helvetet, skitsvårt va det. Skulle låtit pallen vara men livet är för kort för att älta. Nu har jag en ful kökspall helt enkelt ;) I nästa paus av grey's ska jag lägga på sista lagret lack och efter programmet ska jag slå huvudet i kudden, hårt. Ska bli skönt med sovmorgon :)


Målarverkstad.

Mitt kök har omvandlats till en målarverkstad igen. 1 av 5 köksstolar är klar, 1 tripp-trapp och
1 kökspall väntar på sina sista lager färg. Det blir så galet bra, längtar efter att få se det färdiga resultatet.

Nästkommande projekt är två sängbord som ska bli svarta med tapet på lådorna.




Frågan är om jag ska köra med den turkosa tapeten på övre lådan och den bruna på den
undre eller den turkosta på båda lådorna?





RSS 2.0