Update.

Nja... den va inte så god som jag hade trott. Men får iaf 3/5.

Vi firar ikväll... eller?

Jag vet att det bara är torsdag men eftersom sambon blir gräsänklig fr.o.m imorgon så firar vi med lite lyx.
ICA bjöd på en valfri Frödinge tårta så jag valde denna nedan.



Just i denna stund håller den på att tinas upp innan den ska avnjutas framför gårdagens BB.
Försöker övertala mig själv att vi firar men i hjärtat svider det faktiskt lite att va ifrån varandra så länge, låg vaken många timmar inatt med lätt ångest, ville bara väcka honom och gosa in mig men fick nöja mig med att hålla handen. Min största rädsla är att han ska tycka att det är lite fööör skönt utan mig. Nog tjattrat om mitt magont nu ska här tröstätas tårta. Då ska vi se vad den får för betyg...

Dag 19 - Detta ångrar jag.

Jag ångrar inte mycket här i livet men en sak plågar mig än idag, skolan. Jag ångrar att jag inte kämpade lite mer så mina betyg hade sett lite bättre ut idag. Man hade det f.ö oerhört bra när man gick i skolan. Synd att man inte kan få folk att inse det. Klart man längtar efter stundenten när man dagligen har gått till skolan i över 10 år men livet efter är hårt stundvis...

Lättnad.

Lättnad i detta iskalla IKEA land är när bikinin från H&M hinner komma innan man drar på semester.



Nu ligger den på ICA och väntar på mig, fråga är om jag kan hålla mig tills imorgon?

Skadeglädje är den enda sanna glädjen.


Bra och dåliga nyheter.

Dåliga: Igår vart min mobil snodd, direkt ur min ficka på stan.
Snopen, ledsen, arg, låst och okontaktbar.

Bra: Jag har loosat -1,8 kg sen i söndags.
Peppad tjej, aningen lite lättare.



Idag ska jag cykla till mammsen för att vi sen ska ge oss ut på ärenden.
Apoteket inför resan, lindex för solglasögon, sola för att minska bränningsrisken och så en trip till affären.

Duktiga Linda!

Måste få vara lite ego och berömma mig själv ibland.
Igår gick jag 1 mil, cyklade 7,2 km och körde en timmes Core på Friskis.
Lagade lax och cous-cous till mig medans sambon fick makaroner och korv.

Idag har jag cyklat 4,2 km och kört ett fettförbränningsprog. på kinect'en.
Vi ska få besök senare idag så jag köpte hem fika men bara till dom, köpte varsit wienerbröd för på så sätt kan jag själv inte fuska och käka jag med eftersom det inte finns någon fika till mig, smart va? :)

Hoppas verkligen att jag orkar hålla det här uppe denna gång men på nått sätt känns denna gång annorlunda så jag hoppas det är ett bra annorlunda. Den stundande resan piskar mig ganska rejält också. Vill må bra i min egna kropp.



Grekland -09

Färgar ögonbryn och fransar. Måste förbere...

foto0929 (MMS)

Färgar ögonbryn och fransar. Måste förbereda mig inför marocko ;)


Marocko



Om 11 dagar drar jag och två av mina favorittjejor till Marocko, Agadir.
hur underbart är inte det? har redan börjat packa väskan litegrann, mihi :)

imorgon kommer fastighetsskötaren hit och ...

foto0926 (MMS)

imorgon kommer fastighetsskötaren hit och ska kolla på vårat badrum bland annat så jag kunde inte låta bli att slå upp ett väggord ovanför toastolen. Den som inte håller med om att det är ren lycka att få kissa när man är riktigt jävla kissnödig har aldrig vart riktigt kissnödig... Eller nått... Fint va? :)


Premiär! Solen skiner och nästan all snö h...

foto0925 (MMS)

Premiär! Solen skiner och nästan all snö har snålt undan på trottoarna så jag hade ingen undanflykt det var bara att ge sig ut och testa mina nya easytone. Än så länge älskar jag dom. Svängde förbi affären så nu väntar en god söndagsfrukost med hjärter S. Ha en bra söndag och ut i solen med er!!


Mycket shopping har det blivit idag, pausa...

foto0922 (MMS)

Mycket shopping har det blivit idag, pausar med lunch på bowlinghallen!


Bomässa på rosvalla. Där kommer jag befinn...

foto0921 (MMS)

Bomässa på rosvalla. Där kommer jag befinna mig en stor del av dagen. Va där förra året också men i år har dom 120 st fler utställare. Bra sätt att få lite inspiration om du bor i hus eller lägenhet. Men först en sväng förbi loppisen :)


Fredagsmys.

Idag bär det av hem till mammsen för lite fredagsmys. God mat och trevligt sällskap.
Det ryktades även om en cheesecake, mums!

Jag har fått buddhastop hemma. Sambon har ...

foto0907 (MMS)

Jag har fått buddhastop hemma. Sambon har sagt sitt, han tycker vi har så det räcker så jag får inte köööpa några fler. Så denna önskar jag mig i present. Den skulle rock n' rolla hemma hos oss. 100 lappen på Indiska.


Ond rygg.

Hur lyxigt är det inte att ha en mamma som är massör? Nu ska jag ta plats på bänken.

Pippi del 3.

Vet inte hur många år jag velat ha en pippitröja och nu har jag äntligen en. Egentligen har jag ju faktiskt en av denna modell men den här är speciell, svärmor som stickat denna med och eftersom jag är så frusen av mig valde jag en sjalkrage så den skiljer sig lite från orginaltröjan.



Visst är hon duktig!? :)

Pippi del 2.

Ingen stickar som svärmor.
En kväll bara sådär slängde hon ihop denna übersköna mössan till mig med bara en bild som mall, impad!



Jag tror denna bild avslöjar vad pippi del 3 kommer innehålla? ;)

Bara en liten bild på en prins jag känner.



Här försöker han få på sig mössan men kanten ville vika sig hela tiden men efter många försöka och väldigt elektriskt hår så satte han det :) Han har verkligen blivit en charmig lite pojke lilla prinsen.

Tisdagens inköp.

I tisdags åkte vi till öppen hand här i nyköping. Planen va att komma hem med ett vardagsrumsbord och det gjorde jag... trodde jag..

Hittade en låg byrå med två lådor och tänkte att denna kommer vara skitsnygg som vardagsrumsbord så jag MMSa S'et och fick ett godkännande så pappa kom och skjutsa hem den till oss men när vi sen flyttade på vårat nuvarande bord och placerade det nya på mattan kollade vi bara på varandra och började skratta. Det va ju skitlitet! Vi hade helt missbedömt hur stor soffa vi faktiskt har. Som tur va så gillade vi ju möbeln i sig så den fick bo kvar fast placerad på ett annat stället och jag får stå ut med det där satans marmorbordet ett tag till.
Nu ska vi bara komma på vad vi ska ha på byrån.. Kanonen vart kanon (ha!) där men lejonet? njee...



150 riksdaler och jag är lika missnöjd som jag är nöjd!

Pippi del 1.

Ett stycke pippiskor i äkta skinn, ingådda till perfektion.



30 riksdaler, nöjd tjej.

IDIOTI


Rädd för mig själv!

I två dagra har jag vart utan internet och jag har vart som en pundare på rehab, på riktigt! Vart ju nästan lite rädd för mig själv där ett tag eftersom jag ständigt gick och tänkte på internet.
Kunde inte prata m mina vänner, inte läsa tidningen, inte läsa mina mail, inte googla, inte ta fram recept m.m m.m... Jag är sjukligt besatt av internet, det är bara att konstantera. Pga detta har jag inte kunnat leverera mitt Pippi tema som jag utlovade så det får bli imorgon för nu kurrar magen efter all dagens träning (massor!) och på menyn står ungsbakad falukorv med potatismos/palsternackamos... ska bara leta recept på korven :)


Rastlös själ! Ni är inte allt för bortskä...

foto0900 (MMS)

Rastlös själ! Ni är inte allt för bortskämda med inlägg men det är för att jag inte är allt för bortskämd med händelser... Idag t.ex har jag kollat tv och spelat xbox fram till kl 5 sen tvättade vi. Sen åkte vi ut till svärmor och hämta lite saker. Spännande huh? Nu är det sängtime för min del, min andra halva sover på soffan redan. Imorgon blir det lite av ett Pippi tema här, den du! Godnatt.


Dag 18 - Min favoritfödelsedag

26e juni 2007.

På morgonen kom mamma och systrarna in med frukost på sängen som varje födelsedag. Fina presenter och stora röda rosor. En stund senare kommer även Emelie insmygandes med jordgubbar, hon hade tagit rast från jobbet för att titta förbi. Senare ringde det även på dörren och där stod ett blombud från pappa.

Det va en tisdag så det va inte planerat någon fest den dagen utan jag, mamma och min gudmor Beata skulle ut och äta på Harrys på kvällen. Innan vi skulle infinna oss på Harrys där vi bokat bord så svängde vi förbi Hemköp som då även var min arbetsplats. Jag va ju tvungen att köpa mig en cider bara för att jag kunde, dock fick jag inte visa mitt leg eftersom dom hade koll på att det va min 18 årsdag så alla kassorna tjoade grattis när jag klev in.

Nu va iaf första cidern inhandlad och vi va påväg till Harrys, väl inne på möts jag av en underbar syn. Där satt mina tjejor, släkt och vänner vid ett långbord, suprice!
Jag vart utsmyckad med krona, örhängen och serpentiner. Vi mumsade hamburgare, drck cider och hade det awesome.

Peter Sipen fanns på plats som vanligt på tisdagar, han kom fram och prata en stund och senare på kvällen när vi förflyttat oss till ett annat bord och satt och smuttade på drinkar så hör jag helt plötsligt mitt namn i högtalarna och Peter som sjöng tio tusen röda rosor för mig! Partyt fortsatte och när jag väl kom hem sen på natten åt jag kladdkaka och somnade gott, världens bästa födelsedag!





(Här ser man verkligen vilken skillnad det är på ögonen innan operation och nu efter)

Godnatt alla nära, kära och ni lite längre...

foto0891 (MMS)

Godnatt alla nära, kära och ni lite längre bort. Så himla trött om kvällarna nu för tiden... Eller egentligen hela dagarna. Gäspar mig igenom dygnet så nu tänker jag fly in i "Elsas värld" en stund. Ta hand om er!


Avslutar helgen med vin, choklad, solsidan...

foto0889 (MMS)

Avslutar helgen med vin, choklad, solsidan och en underbar sambo. Vilket mysigt vardagsrum vi har :)


Saknar Willebror så hjärtat värker, min fi...

foto0744 (MMS)

Saknar Willebror så hjärtat värker, min fina skatt!


Framtidsplaner.

Idag ska jag på informationsmöte om en möjligtvis framtida utbildningen, jag har absolut inga förväntningar. Jag vill detta verkligen men vill inte hoppas för mycket och sen bli besviken om det inte blir så. Förhoppningsvis hinner jag förbi Campus i stan också för att fixa så jag får plugga upp ett par gymnasieämnen.

Ni får veta vad det är för utbildning när jag vet lite mer.
Hittils har jag inte fått så speciellt positiv respons när jag berättat vad jag vill utbilda mig till, får mest höra
"ska du?" "jaahaa.." "hmm.." Tror inte ens min sambo tror att jag kan fixa det men jag ska allt visa dom om jag nu kommer in ;)




Äckelvågen.

skitapa runt ut sagt.

Om jag förr drack ca 2 liter saft om dagen, 3 koppar te m socker och åt godis 5 dagar i veckan och aldrig rörde mig
men nu endast dricker 2 glas funlight om dagen, inget socker i mitt te, godis max 2 dagar i veckan och dagligen går långa promenader, borde inte jag då gå ner minst ETT kilo? Varför står den där satans vågen still och rör den på sig så är det uppåt! Därför jag inte skrivit om viktnedgången efter som det inte finns någon nedgång. Satan vad misslyckad man är! blääää...

Fel sms.

Satt hemma och hade tråkigt för ett par dagar sen och skickade iväg ett sms till S.

"Fan så tråkigt jag har! livet som prostituerad lär vara
mer spännande och lärorikt..."



Men jag hade råkade skicka iväg till till en annan person också, nämligen min pappa... Vi fick oss iaf ett gott skratt på kvällen när han ringde upp och fråga om smset jag skickat verkligen va till honom. Tur att jag inte skrivit nått mer olämpligt ;D

Dag 17 - Mitt favoritminne.

Det tar betydligt mer än 30 dagar för mig att gå igenom denna lista men igenom kommer jag nog, förr eller senare :)

Favorit minne va det alltså.. utan att tveka så är det studenten. Den hittils största dagen i mitt liv.
Så sinnesjuk känsla att stå där och titta ut över skolgården där allas familjer samlats, väntandes på att få springa ut och tänka att "Jag gjorde det, jag har klarat 12 år i skolan och nu va det slut, jag gjorde det verkligen!"

Alla ni som har tagit studenten vet vad jag menar och det går inte riktigt att sätta ord på denna fantastiska dag och för er som ska ta studenten, njut av dagen för hur gärna du än kommer vilja göra om det så är det endast once in a lifetime.



Min störtsköna klassgjorde denna dag ännu mer betydelsefull, vi va lyckligt lottade som hade en sån gemenskap.

Nollad.

Jag är så innerligt lat nu för tiden, kondition och orken står på minus. Trots att motivationen va noll idag så tog jag mig hem från S jobb på gående fot istället för att ta bilen då han skulle jobba lite till. Jag är stolt, oerhört stolt trots att det är en sån simpel sak och endast 3,4 km men det är 3,4 km längre än om jag tagit bilen. Bra Linda!

Vi övningskör och jag är åksjuk, på riktig...

foto0869 (MMS)

Vi övningskör och jag är åksjuk, på riktigt! Jag tror bilen lätta från marken i förra kärringhoppet...


Ooh, long time no see...

Få se, vad har hänt sen den 2a mars.. hmm..

Den 3e Bakade jag cheesecake hos Elin tills hennes födelsedag som är idag, Grattis Elin!

Den 4e Hade mitt ansikte gått tillbaka till normal färg mer eller mindre så vi åkte ut till svärfar och gummisvärmor, tryckte i oss tacos och myste med bebis och med oss hem fick vi en kanon. Perfekt fredag.

Den 5-6e Packade vi in oss i bilen och for till Linköping. Väl där väntade Dan, skräpmat, studentfest och Peggle.

Den 7e Mamma kom över och bjöd på mat från Linas matkasse, mumma! efter att hon åkt fastnade jag och S framför Xboxen och Peggle med en liten pause för BB så nu har vi bara en till figur att låsa upp. Tv spel kan verkligen va det ultimata sättet att umgås. Helmys.

Den 8e Idag är det Fettisdagen och det ska vi passa på att fira men inte förens ikväll, först ska jag hinna med ett coachmöte och långpromenad. Sen gissar jag att vi kommer spendera antal timmar med Peggle innan sängen kallar. Den som lever får se.. ja, eller läser...



Uppsving i sminkväskan.

Kan inte bara mitt ansikte återgå till normal färg så jag kan få prova min nya highlighter från MUS.


Hightechlighter -Asteroid, 155 kr.

Viljan men inte orkern.

Min stackars kärlek har fått jobbat över idag och är ännu inte hemma. Jag skulle vilja traska ner till hans jobb strax inna han slutar och sen åka med honom hem men jag ooorkar inte, dock skulle det kännas skitskönt att ha gått 3 km till men jag vet samtidigt att om jag börjar hetsa på hurtigfronten så kommer det inte hålla i längden, då kommer jag sluta röra på mg... igen... Äsch det får vänta tills imorgon och om 5 minuter börjar ju Halv 8 hos mig ;) En riktig goding är med denna vecka så jag ska smygtitta lite på honom, mihi


Allt annat än en fröjd för ögat.



Gårdagens skräckupplevelse. idag är ögonen mycket bättre men fortfarande svullet och du skulle bara våga säga nått om att jag inte bör sola, att jag solade för länge bla bla blaa för det här är inte normalt. Jag solade precis lika länge som jag alltid gör och mamma som är lika ljus som jag var knappt ens lite röd dagen efter och hon sola precis lika länge, första gången för iår.

Läslus.

Sol, sol, strååålande soool..

Jag har suttit vid våran franska balkong i flera timmar idag, så länge vi hade solen på den sidan av huset. Läst Elsas värld och druckit kamomillte. Underbart att känna solen värma ens kinder från andra sida glaset. Kan det vara så att våren faktiskt är påväg denna gång? Under min powerwalk tidigare idag så hade jag bar asfalt under skorna, ljuvligt!


tre punkt fyra

Nu är jag temetusan nöjd med mig själv. Precis slängt i mig en smoothie efter en powerwalk/jogg på 3,4 km.
hepp hepp! vad ska jag ägna mig åt resten av dagen då?


Dagens tanke.





- var i helskotta är min döskallering ?








f.ö är jag fortfarande bränd men det har blivit mycket bättre pga ACO's after sun, mirakelgel.

Det är synd om mig på riktigt!

Idag har mitt brända ansikte blivit värre eftersom det har svullnat. Mina ögonlock är mer svullna nu än vad dom va när jag opererade ögonlocken och imorse fick jag knappt upp ögonen. Johanna rekomenderade ACO's after sun så jag ska försöka få någon att köpa hem det till mig för själv kan jag inte gå utanför dörren. Hjälper inte det så blir det en sväng förbi sjukan imorgon och få nått utskrivet mot brännskador. Aj!





RSS 2.0